Tätä tarkoittaa olla HIGH VALUE WOMAN

naiseus varjotyö voimaantuminen Oct 04, 2023

Päätin ottaa asiakseni puhdistaa hieman ilmaa liittyen siihen, mitä on olla High value woman, eli oman arvonsa tunteva nainen. 💃

Usein somekeskusteluissa ja jossakin self help-kirjallisuudessa arvokkaaseen naiseuteen liitetään vähintäänkin kyseenalaisia väärinkäsityksiä, jotka itseasiassa painavat alas vapaan ja villin feminiinienergian virtausta.

Aloitetaan perusteista:

Jokainen ihminen on itsessään arvokas. Se on synnyinoikeutemme, perusasetus, jonka yhteiskuntamme varjot vääristävät - tästä syystä meidän on tehtävä tietoista työtä sen eteen, jotta pystymme omistamaan tämän arvokkuuden.

Tämä arvokkuus on maaginen synnyinoikeus, oikeus tulla arvostetuksi lähemmäistensä keskuudessa ja omassa sisäisessä maailmassamme.

Tämä oikeus kuitenkin on usein riisuttu meiltä yhteiskuntamme varjojen tulituksessa, kun feminiinin energiamme luonnollinen virtaus tukahdutetaan kaikilla niillä odotuksilla, joita naiseuteen liitetään.

Näiden ulkoisten odotusten lista on loputon. Moni nainen kokee, että tekipä hän mitä tahansa, olipa hän millainen nainen tahansa, hän tekee aina väärin.

Siksipä tie autenttiseen arvokkuuden kokemukseen löytyy omasta sisäisestä maailmasta, kehollisesta kokemuksesta siitä, että olen hyvän ja rakkauden arvoinen.

Emme voi odottaa ulkomaailman täyttävän sisäistä tyhjiötämme. Meidän on otettava vastuu siitä, että omistamme oman synnyinoikeutemme arvokkaina olentoina.

Tämä vastuunkantaminen näyttää siltä, että teet tarvittavan henkisen työn niiden ohjelmointien purkamiseksi, jotka estävät sinua kokemasta perustavanlaatuista naiseuden arvoa, joka lepää kehossasi elämän aikana kertyneen tunnekuorman alla.

Arvokkaassa naiseudessa on kysymys oman arvon tunnistamisesta ja sen vaalimisesta: arvonsa tunteva nainen ei hyväksy väärinkohtelua - ei itseltään itseä kohtaan eikä muilta.

Tällainen nainen tuntee itsensä perinpohjaisesti ja on tehnyt sen tarvittavan varjotyön, jotta pystyy rakastamaan itseään kokonaisena. Näin hän kehollistaa omaa sisäsyntyistä ihmisarvoaan kestävästi, eli omistaa vahvan ja terveen itsetunnon.

Muista, että olet jo perillä. Olet jo valmis. Olet kaiken hyvän ja rakkauden arvoinen 🥰✨

On hyvä muistaa myös, että autenttinen feminiinienergia ei halua kilpailla siskojen kanssa, sillä arvonsa tunteva nainen ei arvota itseään suhteessa muihin.

Ollaksesi high value woman sinun EI tarvitse olla parempi kuin muut.

Arvonsa tunteva nainen ei myöskään arvota itseään ulkoisten saavutusten perusteella: arvokkuus on kehollinen kokemus ja hyvinvoivan naisen luonnollinen värähtelytaajuus.

Arvokkuuden kehollistaminen naisena voi näyttää tältä:
👑 Tiedät, kuka olet. Sen sijaan, että antaisit muiden määritellä sen, kuka olet. Omistat oman magiasi.
👑 Pidät itsestäsi huolta: niin kehollisesti, mielellisesti kuin sielullisesti.
👑 Omaat terveen itsekunnioituksen, joka mahdollistaa sinun hyvinvointisi kannalta oleellisten standardien asettamisen ihmissuhteissa ja elämän valinnoissa.
👑 Otat 100% vastuun omasta elämästäsi ja magiastasi, eli vaikutuksestasi sisäiseen ja ulkoiseen maailmaan.

Arvonsa tunteva nainen on sinut oman varjonsa kanssa: tämä tarkoittaa sitä, että tunnet oman varjosi ja pimeän feminiinin energiasi on tasapainossa. Tällöin olet tietoinen alitajuntasi vaikutuksesta toimintaasi ja valintoihisi etkä anna sen ohjailla käyttäytymistäsi.

Arvokkaan naisen ei tarvitse puolustautua, sillä hän kykenee ilmaisemaan tarpeensa ja kommunikoimaan ne käyttämättä feminiinin epäkypsää energiaa, kuten manipulaatiota ja vihamielisyyttä.

Arvokkaan naisen ei vain yksinkertaisesti tarvitse taistella ja asettaa itseään muita korkeampaan asemaan.

Tietenkään arvokas nainen ei ole kenenkään silmissä virheetön, sillä arvokkuuden kokemus ei ole riippuvainen ulkoisista odotuksista eikä arvokkuutta kehollistavan naisen tarvitse niihin vastata.

Arvokas nainen tiedostaa, että oma sisäinen johdatus, luotettavat peilit (esimerkiksi läheiset ihmissuhteet, valmennussuhde, asiansa osaava terapeutti) ja kehollinen tieto ovat hänen tärkeimmät tiedonlähteet.

Arvonsa tunteva nainen on inhimillinen olento, joka tekee virheitä ja käyttäytyy välillä epäkypsästä energiasta käsin - mutta omistaa lopulta oman käytöksensä ja kantaa siitä vastuun.

Arvokkaasta naiseudesta käsin eläminen EI tarkoita:
Menestystä millään maallisella mittarilla (esim. raha, status, ura)
Tietynlaista kehoa tai ulkonäköä
Yhteiskunnan odotuksiin täydellistä vastaamista
Epätervettä ylpeyttä ja itsensä muiden yläpuolelle korottamista
Ylenpalttisuutta elämäntavassa ja pröystäilevää kulutuskäyttäytymistä
Tietynlaisen ja ulkoa määritellyn naiseuden ilmentämistä

Toivottavasti nämä ajatukset auttoivat sinua pääsemään syvemmin kiinni arvokkaan naiseuden käsitteeseen ja murtamaan ennakkoluuloja siitä, mitä meille saatetaan viestiä tämän olevan.

Kun nainen elää oman sisäisen johdatuksensa ehdoilla, omaa totuuttaan ja kehoaan kunnioittaen ja näihin sitoutuen, keskittää hän energiansa sisäänpäin ja estää sen valumisen ulkomaailmaan, muiden armoille.

Näin hän omistaa oman magiansa, jonka sivutuotteena arvokkuuden kehollinen kokemus syntyy.

Rakkaudella,
Elsi Valeriana
Siskojen Salaseura

Liity Siskojen Salaseuran sisäpiiriin ja saat viikottaisen Salapostin!

Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi saat ajankohtaisen tiedon uusista blogi-kirjoituksista, Magiapodin jaksoista ja tulevista koulutuksista sekä tapahtumista.

Voit perua tilauksen koska tahansa.