kuukautiskierron merkitys tarot

Näin teet kuukautiskiertosi symbolisia merkityksiä avaavan tarot-luennan itsellesi

kiertotietoisuus tarot Jan 06, 2024

Vuosi 2024 on toivottanut sinut tervetulleeksi ja on mitä oivallisin aika tutkia, millaisiin teemoihin juuri sinua kutsutaan sukeltamaan juuri alkaneen vuoden aikana.

Tässä blogikirjoituksessa jaan tekniikan, jolla tein itselleni tarot-luennan, jonka avulla avasin vuodenkiertoon ja omaan sisäiseen kiertooni (kuukautiskierto) liittyvää symboliikkaa.

Luennan voit tehdä millä tahansa korteilla ja voit soveltaa tekniikkaa sinun tarpeisiisi sopivaksi: feminiinin esoterian maailmassa mikään ei ole ennalta määrättyä eikä pysyvää, joten sinun tapasi työskennellä korttien kanssa ei tarvitse noudattaa tiettyä järjestystä, vaan kunnioittaa oman leikkimielisyytesi ja ilosi johdatusta.

Toteutin luennan itse A. Crowleyn tarot-korteilla, jotka ystävälläni oli tarjota käyttööni. Huomautettakoon, että minulla on jonkun verran skeptisyyttä liittyen Crowleyn opetuksiin, joten tulkitsin korttien viestejä hippusella suolaa. Tarot-kortit kuitenkin olivat tässäkin pakassa perinteiset, vaikka ohjekirjan tulkinnat olivatkin Crowleyn käsialaa.

Mutta mennään itse harjoitukseen:

5 kortin tarot-luenta kiertotietoisuuden vahvistamiseen, Siskojen Salaseura edition:

Harjoituksen toteuttamiseen tarvitset korttipakan tai useamman jonka kanssa työskentelet sekä muistiinpanovälineet.

Aloita luenta rauhoittumalla tilaan ja kehoosi ottamalla yhteys hengityskiertoosi ja tarvittaessa säätele hermostosi vireystilaa: jos olosi on levoton, ota kolme hengityskiertoa pitkillä uloshengityksillä ja antaudu rentoutumiselle. Päästä irti suorittamisesta. Jos taas olosi on alavireinen, ota kolme hengityskiertoa pitkillä ja vahvistavilla sisäänhengityksillä antaen kehosi energisoitua sisäänhengityksen voimasta.

Lyhyesti: kun kaipaat energiaa, keskity sisäänhengitykseen ja sen pidentämiseen vs. kun kaipaat rauhoittumista, keskity uloshengitykseen ja sen pidentämiseen.

Kun olet saavuttanut mieluisan ja vastaanottavaisen olotilan, voit aloittaa harjoituksen. Voit käyttää mitä tahansa tekniikkaa nostaa kortteja jonka olet oppinut ennestään, tai antaa oman sisäisen lapsesi ohjata sinua kokeillen jotain uutta ja hauskaa. Luota siihen, että et voi nostaa kortteja väärin: valitset sitten millaisen tavan tahansa, lopputuloksena on aina juuri sinulle oikea kortti, vaikkei sen merkitys vielä tässä hetkessä täysin sinulle aukeaisikaan.

Nosta/valitse/fiilistele pakasta viisi korttia:
Ensimmäinen symboloi kevättä, toinen kesää, kolmas syksyä ja neljäs talvea. Viides on koko vuotesi ja kiertosi yleisenergiaa symboloiva kortti.

Aseta kortit riviin järjestyksessä, jotta tiedät, mikä kortti on mikäkin. Kun kortit on valittu, voit alkaa nostamaan niitä järjestyksessä.

Kun nostat kevät-kortin, voit samalla kirjoittaa muistivihkoosi otsikon kevät ja tämän kortin tulkintaan liittyvät ajatuksesi, tunteesi ja mahdolliset kysymykset, joita kortti herättää.
Kevään kortti symboloi vuodenkiertosi kevääseen liittyvää energiaa, eli millaisia teemoja tietoisuuskenttääsi tuodaan tulevan kevään aikana. Kortti symboloi myös oman sisäisen kiertosi, kuukautiskiertosi kevät-vaiheen (follikulaarivaihe, viikko vuodon jälkeen) tunnelmia alkavan vuoden aikana.

Jatka samalla tyylillä jokaisen kortin tulkitsemisessa, kunnes olet käynyt kaikki kierron vaiheet läpi. Viimeisen kortin kohdalla, joka kuvastaa koko vuoden ja sisäisen kiertosi yleisenergiaa, voit pohtia haluatko nostaa vielä lisää kortteja vastaamaan luennan aikana nousseisiin kysymyksiin.

Kuluvan vuoden aikana voit seurata, miten kuukautiskiertosi eri vaiheet elävät vuoden aikana suhteessa siihen symboliikkaan, jonka pariin kyseisen vaiheen kortti sinua ohjasi.

Kun olet valmis, voit päättää luentatuokion valitsemallasi tyylillä, esimerkiksi sulkemalla tilan kiitosrukouksella tai päätösmeditaatiolla.

Jos kaipaat tukeani tämän luennan tekemiseen ja haluat toteuttaa sen kanssani, verkkokaupassani on tarjolla 1:1 tarot-support tukipaketti <3

Jaan esimerkkinä omia muistiinpanoja tästä luennasta:

Kevät: Sauvojen vitonen
Kortin viestit: Etene vähitellen, asteittain. Sisäinen tulesi palaa aina esteistä huolimatta. Kohtaa todellisuus ja työskentele sen kanssa yhteistyössä. Kevät on hyvää aikaa tunnistaa esteitä minun ja päämääräni välillä. Kevään energiaa voit tasapainottaa hidastamalla kaikilla elämän osa-alueilla.

Oma tulkinta: Kun kuukautisvuodon jälkeisenä aikana feminiinin yang-energia kehossani kohoaa jälleen, on syytä olla innostumatta liikaa. Sama pätee vuodenkierron kevääseen: tehtäväni on tasapainottaa yang-energiaa ja hallinnoida sitä kestävällä tavalla.

Kesä: Miekkojen ässä
Kortin viestit: Älyllinen selkeys, omaperäinen ajattelu, kirkkaan ajatuksen voima, jumalallinen innostus. Varjotyön mestarin kortti. Vastuu omasta tarkkanäköisyydestä.

Oma tulkinta: Sen tutkiminen, mikä tukee ja mikä häiritsee selkeyttäni. Miten voin varmistaa, että ovulaatioajan energia (tai vuodenkierron kesän) pysyy selkeänä, jotta voin luottaa omiin havaintoihini silloin, kun energiani on ulospäinkääntyneimmillään ja seksuaalienergiani vahvimmillaan?

Syksy: Maljojen prinssi
Kortin viestit: Halut, toiveet, intohimot. Tunne-elämän tarpeiden hallinta. Seksuaalisten tarpeiden huomiointi.

Oma tulkinta: Pohdintaa siitä, mitä salaisia toiveitani en halua hyväksyä. Energiani kääntyessä enenevissä määrin sisäänpäin syksyn ajan edetessä (sisäisessä tai ulkoisessa kierrossa) tulen yhä tietoisemmaksi siitä, millä tasolla haluni ja toiveeni on tyydytetty. Kortti kutsuu minua keskittymään omiin tarpeisiini tämän syklin aikana.

Talvi: Miekkojen ysi
Kortin viestit: Itsesyytökset, itsen rankaiseminen, syyllisyydestä nauttiminen. Ahdistus, joka nousee pintaan yön pimeinä tunteinta.

Oma tulkinta: Nauran kortin symboliikan itsestäänselvyydelle suhteessa talven energiaan ja sille, miten linjassa kortin viesti on sen varjon kanssa, joka on osoitettu minulle työmaaksi ensi vuodelle.

Toivon sinulle antoisia hetkiä tämän kiertotietoisuus-korttiluennan parissa ja upeaa tulevaa vuotta!

Rakkaudella,
Elsi Valeriana




Liity Siskojen Salaseuran sisäpiiriin ja saat viikottaisen Salapostin!

Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi saat ajankohtaisen tiedon uusista blogi-kirjoituksista, Magiapodin jaksoista ja tulevista koulutuksista sekä tapahtumista.

Voit perua tilauksen koska tahansa.